SOHBET - CHAT

http://yarisma.hurriyet.com.tr/images/banner.gif" style="font-size: 11px; width: 377px; font-family: arial; height: 46px;" onclick="focus();select();" name="http://yarisma.hurriyet.com.tr/images/banner.gif" rows="3" cols="14">

http://yarisma.hurriyet.com.tr/images/banner.gif" style="font-size: 11px; width: 377px; font-family: arial; height: 46px;" onclick="focus();select();" name="http://yarisma.hurriyet.com.tr/images/banner.gif" rows="3" cols="14">

18 Mart 2008 Salı

İLK SOBE

Evet arkadaşlar bu benim ilk sobem. Ebem ise tigeraymen. Bana iyilik mi yaptı kötülük mü bilemiyorum? Şaka şaka. Yalnızca heyecanlıyım. Sağolsun Aymen' de seni sobeledim dedi, bitirdi. İnsan biraz yardımcı olur dimi:)))Anladığım kadarıyla konu sık ziyaret edilen bloglar ve içerikleri hakkında düşünceler ve bilgiler. Tam sıraya koyamayacağım ama ziyaret ettiğim Arkadaşları aklıma geliş sırasına göre yazacağım.
Gülden'cenin mutfağı:
Gerçekten tam Gülden'in mutfağı kendi tariflerini bulup buluşturup yapar. Kendine özel yemekleri vardır. O değişik ve güzel tarifler kraliçesidir. Dosttur,candır. Daha bir çok kelimeler var onun için söylenecek ama bana kalsın. Bu kadar güzel lafın arkasından Gülden'im sobe:)))
Akasya esintileri-Nuray:
Hem elişleri, hem yemekleri süper. Herşeyden anlar. Memleket memleket gezer. Cana yakın sıcakkanlıdır. Nuray'ım sobe.
Nino'nun Mutfağı:
Blogumu iiiiilk kurduğumda bana ilk yorum yapan kişi.Benim için herzaman çok özel olacaktır. On parmağında on marifet.Ev kadını,öğrenci,anne,eş yok yok. Hepsinde de çok başarılı. Bu kadar işin arasında merak etme arkadaşşım sana sobe demeyeceğim. Ama tabi istersen katılabilirsin:)))
Tiger Aymen:
Yazılarını çok beğeniyorum. Memleketimde yaşıyor. Bazen Antep'lileri çok sert eleştirse de üstüme alınmıyorum. Hatta bazen hak verip gülüyorum. Olmazsa olmaz blog arkadaşlarımdan.
Bahar Habercisiyim:
Gurbetçi arkadaşlardan biri.Yazılarınıda yemeklerinde beğenerek takip ederim. Yazılarında çok güzel konulara parmak basıyor. Bazen yazılarından çok etkileniyorum.
Lavantin:
Güzel arkadaşım seni unutmuş değilim.Gurbetçi bloglardan biridir.Hemşerimdir. Özeller arasındadır. Yaptığı yemeklerle beni çocukluğuma ve memleketime götürür. Bloguna uğrarken aç olmamanız şiddetle tavsiye olunur.(Aymen'den alıntıdır:)))Bu sırada arkadaşım seni sobelesem nasıl olur:))
Sefertası:
Canım Belgin'im. Bugünlerde pek ortalarda görünmüyor. Ama inşallah aramıza çabuk döner. O güzel tariflerini özledim.
Yaren'den Tarifler:
Yaren seni es geçmek olmazdı. Her gün acaba bugün ne yapmış dediğim arkadaşım. Bu sırada hazır bugün rahatlıyorsun.Yaren'ciğim sobe:))
Damak Tadında:
Pastaları muhteşem.Çeşit çeşit harika pastalar yapar. Bir numaradır.
Mucizem Beni Bul:
Mucizesinin kendisini bulması için Allh'a dua eden ve sabırla bekleyen ve bu sırada o güzel tariflerini bizimle paylaşan Arkadaşım. Hepiniz onun için dua edin. Bu sırada sende sobelendin.
Defne'yle Birlikte:
Kızımın adaşı, hemşerim sayılır. Oda memleketinden ayrı bir öğretmen. Örgü,yemek,tatlı herşeyden anlar.Hızlı ve pratiktir.
Lütfen ziyaret ettiğim diğer arkadaşlar alınmasın.

12 yorum:

Yaren dedi ki...

Fulyacim canim cok tesekür ederim,senin gibi sicak kanli biri tarafimdan sayfanda ismimin gecmesi beni cok sevindirdi:)Sobe icin cok tesekürler en kisa zamanda cevaplicam canim.Sevgiyle kal canim;)

. dedi ki...

CANIMMM MERHABA TATLIMMMM:)))
Bak ben senin bu cevaplarini hayran hayran okudum güzelim,birr sobe ancak bu kadar güzel,icten ve samimi bir sekilde cevaplanir.
Iyiki seni tanidim bitanem,seni tanimak benim icin kazanc sayilir.
Güzel sözlerin icin cok tesekkür ederim,senin arkadasligin benim icin cok degerli bunu bilmeni istiyorum fulyacik:)
Tatlim güzel bir gün gecirmeni diliyorum tatlim benim,secgilerimi birakarak simdilik ayriliyoruim.Sobene cevaplayacagim tabiki,zamanini buldugumda insallah:)))

Adsız dedi ki...

Fulyacım güzel düşüncelerin için
çok teşekkür ederim canım
hislerimiz karşılıklı:))
en kısa sürede sobe sorularını cevaplayacağım.:))Dostlukla kal
sevgilerimi yolluyorum canım:))

. dedi ki...

CANIMMM YINE GELDIM O GÜZEL YAZINI OKUMAK ICIN,SABAH SARHOSLUGUNA BANA O KADAR IYI GELDIKI ANLATAMAM.
SIMDI KAHVEMI YUDUMLARKEN HER CÜMLENIN NE KADAR SICAK BIR INSAN OLDUGUNU BANA YANSITTIGINI GÖRÜYORUM.
ARKADASLARINA VERDIGIN DEGER VE BIZLERIN SANA SUNDUGU SICACIK YÜREKLER VAR SATIRLARIINDA.
SENI TANIDIGIMA KENDI ADIMA O KADAR MUTLUYUMKI ANLATAMAM CANIM.
INSALLAH BIRGÜN SENI ZIYARETE GELIR BUNLARI SANA YÜZYÜZE SÖYLEME FIRSATIM OLUR.
SANALDA OLSA BÖYLESI HISLER KARSILIKLI OLARAK BIRBIRIMIZE INANKI FULYACIGIM.
ILK YORUMUMDADA YAZDIM.SENI TANIMIS OLMAM BENIM ICIN BÜYÜK SANS TATLIM.
SAYFANI BÜYÜK ZEVKLE SANKI KENDI EVIME GIRIYOR SICAKLIGI BULARAK ZIYARET EDIYORUM BEN.
O SIMSICAK YÜREYIN HIC SOGUMASIN,YÜZÜN DEVAMLI GÜLSÜN FULYACIGIM.
GÜZEL BIR GÜN DILIYEREK AYRILIYORUM FULYACIGIM,KENDINE IYI BAK.

Damak Tadı dedi ki...

Fulya'cığım,çok teşekkür ederim samimi ve içten düşencene..Bende aynı güzel düşünceleri senin için seninle ve tüm arkadaşlarla paylaşıyorum..Gönlüne sağlık canım..

Ayrıca beni sobelemediğin için teşekkürler..Zira etkinlik ve sobelere katılmıyorum geçerli sebeplerden dolayı..Kocaman sevgilerle..

yemek dedi ki...

Fulya, sayfana girince gerçekten kendime "Yuh yani" dedim.:) Argodan hoşlamnan ama, yenilediğin postları görünce gayri ihtiyari ağzımdan çıktı. Ya mesele şu ki, takip ettiklerim feedreader de ve her gün bakarım. Geçenlerde değişklik yaparken listeden bazıları kayboldu. Ben de tam anlayamadım ve sanıyorumdum ki, sayfan yenilenmediği için yeni yayınlananlar listesinde yoksun. Meğerse silineneler arasındaymısın. Ama bağlantı listeme aldım artık kaybolmaz.:)
Gelelim asıl konuya::) Hakkımda yazdığın güzel sözleri içinin güzelliği olarak yorumlayıp teşekkür ediyorum. Sen de benim için özelsin arkadaşım. Sevgi ve selamlarımı gönderiyorum.

Aymen dedi ki...

Tebrikler Fulya ilk soben için hayırlı olsun demeye geldim.
Dikkat ettimde herkes yemek blogu sahibi listende:) bende uyum sağlayayım dedim bugün ve post umda yemek içeriği var:)
Tiger'ı unutmuşsunnnnn:)
Eleştirilerimin yumuşatılmış halini yayımlıyorum üstelik:)

. dedi ki...

CANIMMM KANDILIN MÜBAREK OLSUN,BÜTÜN DUALARIN BU GECE KABUL OLUR INSALLAH.

hdidem95 dedi ki...

Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Hayırlı kandiller..

Adsız dedi ki...

fulyacım iyi geceler canım..anca fırsat buldum bakayım fulya hangi konuda sobelemiş beni dedim..
sobende adımı görmek çok sevindirdi beni adetada burnumu sızlattı canım benim iletişim işte elektrik almak gibi birşey..
inan sana bir gün gelmesem ikinci gün mutlaka gelmeye çalışırım bazen yazmam ama turlayıp giderim:))canımsın ne diyeyim çok zor bir konu nasıl arkadaş seçicez kimin adını vericez ben blogcu blogumda bu sorunun aynısını cevaplamıştım aradan epey zaman geçti tabi.
sen çok sıcak ve içten cevaplamışsın yüreğin kadar sıcak üstelik..ben biraz düşüneyim en iyisi saol canım antep güzelim benim.

Adsız dedi ki...

s.a canim benim,
canim kandilini kutluyorum, hayirlara vesile olmasini temenni ediyorum.

ahhh canim kolay gelsin dilesem, gelmis zaten, yani biraz terlemissin belli ;))) oluyor ama sonucta halletmissin, ahhh ben de ilk sobelendigim de nasil elim ayagim birbirine dolanmisti, ben bilseydim senin hic denemedigini coktaaaan bu terleri ben doktururdum sana;)))
bana da yer verdigin icin cok cok tesekkur ederim bitanemmm, insaAllah faydali olabilenlerden oluruz birbirimize.

selam ve dua ile...

baharhabercisiyim.blogcu.com

anne ve cocuk dedi ki...

selam...
iyi bir gün geçirmeni dilerim...