SOHBET - CHAT

http://yarisma.hurriyet.com.tr/images/banner.gif" style="font-size: 11px; width: 377px; font-family: arial; height: 46px;" onclick="focus();select();" name="http://yarisma.hurriyet.com.tr/images/banner.gif" rows="3" cols="14">

http://yarisma.hurriyet.com.tr/images/banner.gif" style="font-size: 11px; width: 377px; font-family: arial; height: 46px;" onclick="focus();select();" name="http://yarisma.hurriyet.com.tr/images/banner.gif" rows="3" cols="14">

6 Mart 2008 Perşembe

FUNDA HİKAYELERİ

Arkadaşlarım canımın sıkıntısından blogumun görüntüsünü değiştirdim. Yetmedi kızımın resimlerini eklemeye karar verdim. İşte ablaları ve teyzeleri bu Funda.

Kendisi dedesi tarafından fenerli yapılıp, daha sonra dayısı tarafından çarşı marşı dinletilip "fenerbeşik" diye bir kavram yaratan şirin mi şirin tatlı mı tatlı Fundam. Günün anlam ve önemini belirttiği için ilk başa bu resmi koydum. Kızım hiç uğraşmadan fenerli olanlardan. Nerede fenerin ablemini görse dedenin der. Nerede kafası kel fenerbahçe formalı birini görse "a bak Carlos" der. Fener maçı oynamırken Carlos'a yemek ikram eder. Çikolata verir. Yani anlayacağınız Carlos kızımın arkadaşı:))


Funda kar topu oynuyor ve kardan adam yapıyor. Babası kar toplayıp kar topu yapıp Funda'ya veriyor, Funda'da başkalarına atıyor. O kadar mutlu olmuştu ki Funda o gün anlatamam size. Kardan adamı da size biraz sonra göstereceğim. İnşallah çocuğun kafasında kardan adam şekli böyle kalmaz:))


İşte size kardan adam nasıl buldunuz. Ben buna "kardan yaratık" dedim.:)))
Size dört mevsimi mevsimi yaşatıyorum. Funda karpuz seçiyor. Tabi bunlar meşhur "Şile karpuzu" . Farkı ne derseniz içi pembe renklidir, ama tadı çok güzeldir. Temmuz ayı gibi çıkar. Bu kamyon bizim karpuzcumuzun kamyonu. Bizim ailede karpuz çok sevilir. Eşim başta olmak üzere babam, kardeşim, annem ve tabiki Funda. Babamın ve eşimin yazın başlıca yemeği karpuzdur. Yazın Şile'ye gelenlere mutlaka denemelerini tavsiye ederim.

16 yorum:

SOFRAM dedi ki...

Canım , kızın Funda çok şirin maşallah, allah nazarlardan korusun, karda da güzel vakit geçirmiş,öpüyorum tatlı yanaklarıdan,bizlerle de paylaştığın için teşekkürler canım, sevgilerimle...

Leziz Sofralar dedi ki...

Canim masallah Allah bagislasin cok tatliymis Funda'cik,sevgiler...

. dedi ki...

CANIMMM GÜNAYDIN FULYACIGIMM.NE TATLI NE SEKER KIZIN VAR,ALLAH BAGISLASIN.GÜZEL TALIHLER KISMETLER YAZSIN INSALLAH KIZINA.MUTLU GÜNLERE TÜM SEVDIKLERINLE BIRLIKTE FULYACIGIM.
GÜZEL BIR GÜN DILIYORUM SANA TATLIM,BLOGUNUN SON HALI IC ACICI OLMUS.
GÜLE GÜLE KULLAN:)

yemek dedi ki...

Maşallah annesi nazar değmesin.:) Ne tatlı bir kızın varmış Fulya. Saçlarının rengi tıpkı benim kızım.:) Zaten kızım doğalı kız çocuklarını daha bir sever oldum.:))
Benim için öp annesi Funda'yı

Adsız dedi ki...

Maşallah öpüyorum bu cici kızı Allah uzun ömürler versin. Sevgiler...

Adsız dedi ki...

Çok tatlı öp benim yerime.Sevgiler

. dedi ki...

FULYAAAAM,CANIM AGIR TOPLAR SONDAN GELIRMIS,SENDE BENIM ÖZELLERIMDENSIN,YORUMU SONA BIRAKTIM SANA GELMEK ICIN:)))
CANIMMM GÜL TATLISINA RESMEN ASIK OLDU GÖREN HERKES VE TADINI TATADANLAR.BEN MISAFIRIM VARDI AKSAM IKI GÜNLÜK HAZIRLIKLAR SIMDI SIIRAYLA GÖRÜCÜYE CIKACAK BLOGLARIMDA.
TEK TEK YAYINLIYACAGIM.
CANIMMM SEVGILERIMI BIRAKIYORUM,O GÜZEL YORUMUN ICINDE TEKRAR TEKRAR TESEKKÜRLERIMI BIRAKIYORUM SANA.

Adsız dedi ki...

allah bağışlasın çok tatlı bir kızınız var anali babali iyi günlere büyüsün canım hoşcakal

Aymen dedi ki...

Allah bağışlasın. kardan adam tavşana benzemiş az.

NİLÜFER dedi ki...

Maşallah canım çok şeker bir kızın var Allah analı babalı büyütsün. Kardan yaratığa:)) bayıldım çok değişik olmuş diğer kardan adamlardan çok farklı.

akasyakokusu dedi ki...

canım fulyam fındık kızın fundayı çok çok öperim ben..sevsin onu teyzesiii...görüşmeyeli nasılsın canım.kızın toplantısı falan dünde d.bakıra gittik kızın ortodonti tedavisi için..bugünde benim sabah köprü takmam düştü..uğundum uğundum koştuk dra kanal tedavisi yapıldı köprü tekrar takıldı:((
şimdilik gideyim kal sağlıcakla..

. dedi ki...

IYI GECELERE GELDIM TEKRAR,NILIFERIN SAYFASINDAN.
BIR DAHA GIDEYIM FULYAMA DEDIM:)))
HAYIRLI CUMALAR DILERIM CANIMSIN:)

Adsız dedi ki...

canimim gunaydin gunun guzel gecsin...

ben o yavru kusu soyle bir kucaklarim birde yanaklarindan sapur supur öperimmmm

masallah canim cok tatli allah bagislasin
sevgilerimle..

www.yenitadlar.blogcu.com

Damak Tadı dedi ki...

Fulya'cığım,kızın ne kadar şekermiş.Maşallah,Allah bağışlasın canım..Belliki Karpuzu çok seviyor...)))Öpüyorum o tatlı yanaklarından Funda'cığın ve senin canım..))

Sevgilerle

Adsız dedi ki...

s.a canim
iyi yapmissin bazen yenili iyi oluyor hele canlarimiz yavrularimiz herseyimiz, masaAllah pek sirinmis, Allah c.c bagislasin, bahti acik olsun canim.

baharhabercisiyim

hdidem95 dedi ki...

merhabalar ziyaretiniz ve güzel sözleriniz için çok tşkler her zaman beklerim bende gelirim bende seni listeme ekliyorum canım buarada kızında çok şeker allah bağışlasın benim yeğenimde beşikbahçeli:)) sevgiler